Pages

sreda, 19. oktober 2011

Crappy day

Enostavno nisem dovolj močna da bi vztrajala. Ko sm v družbi, al pa pri mojem, jem kar brezglavo vse, sploh sladkarije. Pa nič se ne gibljem-predvsem ker se mojmu nikamor ne da it. In pol sm samo še bolj živčna in žalostna in jezna nase.
Najraje bi vzela en velik oster nož in si odrezala špeh s telesa. Sploh tale vikend me je čisto pokopal. Najprej sva šle z mami v Cantino Mexicano, tam sm jedla solatni krožnik s piščancem - božansko, pol pa sva šle v Kranj k M. M. je spekla pito, pa za večerjo smo še jedli rižoto. Js sm bla sicer sita, samo sm iz vljudnosti pojedla celo porcijo - sovražim ko mi kdorkoli kar nadeva v krožnik in ne upošteva ko rečem da je dovolj!
V soboto smo šli na en čist prekratek in prepočasen sprehodek okoli Preddvorskega jezera, pa jedla sm ghrenovke,kruh, pito, juho,kanelone,pire,sendvič.
V nedeljo pa nismo šli nikamor, čeprav sva z U.-M.-jin fant skos težila da bi rada šla na kak hrib ( v bližini je kup hribov, visokih vsaj 1000m). Pa spet sm samo žrla.
Pol v ponedeljek sem bila že vsa slabe volje in živčna (nenaspana, prenažrta, okostenela zarad premalo gibanja in še zvedla sm da bom popoldan predavala na nekem tečaju). Jedla sm krneki, mal mesa in večinoma sadje, za večerjo pa sva šla z mojim ven jest in sm jedla juho, solato in čufte z pirejem.
V torek sm jedla sadje, kostanj, 1 rio mare, kruh, zvečer pa sm jedla sladoled in bombone. Vse to zato, ker ne vem kaj naj. Tak al tak se mi zdi že vse skup brezveze.
Prav na jok mi gre ko tole pišem. Pa še z mami sva se skregale - itak. Teži, d naj ji povem kaj me muči in sm ji rekla da kile in da mi je bunda preozka (že lani sm si jo komaj zapela), pa je začela takoj pridigat in težit da kaj sm delala d mi je premajhna... Saj ne d je bla mami včasih suha, sam odkar se js spomnem je debela. In se mi zdi hinavsko d mi pridiga. Namesto da bi mi stala ob strani.  In ja, čedalje bolj sem spet mnenja, da ve suhice pa nimate problemov.

In ja, moj je mislu da sm bla dans jezna in šla domov ker mi film ni bil kul. Sam ni blo to to. Počutla sm se kot nasedli kit in mi je šlo na jok. Pa nism hotla d bi to vidu. Sm šla raje domov, se zaklenla v sobo in se zjokala.

1 komentar:

  1. Bejba..Vem da ti je težko..Tudi sama sem imela kar dolgo obdobje, ko sem se dobesedno filala s hrano..Nikoli sicer nisem imela veliko odvečne teže, vendar pa ravno zaradi tega nisem dosegala teže, ki je po mojem idealna..Ampak počasi prihajam do tega, da je moje telo edinstveno in če ga ne bom pazila, me bo prej ali slej pustilo na cedilu..Treba je najti ravnovesje..
    Poskusi slab dan nadoknadit z zdravim dnevom..Torej po dnevu, ko poješ preveč, naj sledi dan z manjšimi in zdravimi porcijami..In če ti ni do hrane, jo pusti na krožniku (čeprav je lažje reči kot izvesti) in slej ko prej bodo dojeli, da te morajo poslušat, ko jim rečeš da imaš dovolj..Tebi pa se ne bo treba sekirat, ker boš upoštevala svoje želje..
    Pa poskusi si zavrtet svojo najljubšo glasbo in migati ob njej..Ti ni treba it iz hiše, pa tudi znanja o plesu ni potrebno imet..Le svoj ritem poišči :)

    OdgovoriIzbriši