Pages

sobota, 30. junij 2012

Spet na začetku :)

Saj ne vem če sm sploh kdaj nehala.  Ampak včeraj sem bila v fitnesu po dolgem času in fiasku v mini fitnesu našega študentskega doma. Čeprav se počutim, kot da me je nekdo stlačil v oblekice za novorojenčke, sem ponosna nase. :)

In za spremembo mi ni bilo dolgčas, nisem se mučila do muskelfibra in nisem razmišljala o tem kak si želim kar odrezat ta moj špeh. Mislim "najin špeh", tk reče moj dragi. Ko bi mi ga vsaj še pomagal nosit, takoj mu dam ene 10 kg. ;)

Že dolgo sem se nameravala vrnit nazaj na fitnes. Tisti v študentskem je sicer zastonj, ampak temu primerno tud majhen in z  napol pokvarjenimi napravami. Če se ne gibam več kot je potrebno, me začne vse bolet, od glave, nog, pa do prstov na nogah. Počutim se, kot da se enih 90 letna babica, ki je napol invalidna. In to mi ni všeč. Da ne govorim o pomanjkanju energije ko nisem razgibana. Pa o sitnobi(ci) ki kar udarja ven iz mene.

 Zdajšnji fitnes je v kleti neke stavbe in je čisto privatna zadevica. Ves čas me je vodila naša šefica z delavnice hujšanja in me vzpodbujala. Prav fajn je blo, sam zdi se mi (mogoče ker me nič ne boli in se lahko normalno premikam), da nisem kaj veliko naredila za sebe.

Najprej sem bila 10 min na orbitreku, potem sva delale neke vaje na veliki žogi, ki se je vztrajno trudila, da bi mi ušla izpod riti. Ampak se nisem dala in sem  jo uspešno prisilila da je sodelovala z mano. dokler me ni med raztezanjem v nos. Po tem sem žogo pustila in šla spet na orbitrek. In spet matretirat žogo, pa potem še  poskrbet da je orbiitrek kaj delal. In nato slavno raztezanje.

Danes sm si celo pisala kaj sem pojedla:

Z: omleta iz jajc, blitve, česna in sira (kar njami)
M. sladoleeeed <3 (moja ljubezen, takoj za D.)
K. juha, krompir iz pečice in solata
M: kava, 3 marelice
V: ne vem še


Ni komentarjev:

Objavite komentar