Pages

torek, 22. oktober 2013

Drogerie-markt and Mueller haul

Današnji post je spet v slovenščini.
Po (pre)dolgem času sem si enostavno morala kupiti nekaj malenkosti zase. Ker z mrzlim vremenom moja koža postane suha in razdražena, v teh mesecih zelo pazim, kaj uporabljam za nego kože.


Alverde pflege dusche Vanille Mandarine tušgel z vonjem vanilije in mandarine je že nekaj let moj najljubši zimski tušgel. Kot vsi Alverde izdelki ima njihov značilen naraven vonj, vonj je topel, svež in ni  zadušljivo vanilijast. Po tuširanju mi kože ne izsuši in ne zateguje.  Cena je slabe 2€ za 250ml.

Alverde Korper Creme Mandel Teerose krema za telo za zelo suho kožo z karitejevim maslom in mandljevim oljem. Diši sveže, po vrtnicah. Upam, da mi bo lepo  navlažil in nahranil kožo. Cena je malo manj kot 3€ za 200 ml.

Neutrogena Handcreme koncentrirana krema za roke, ki je baje zelo dobra. Cena je malo manj kot 5€ za 50 ml kreme. Zdrži za najmanj 200 uporab.

Himalaya Nourishing Lip Balm in Cocoa Butter Lip Balm.  Hranilni balzam za ustnice jih vlaži, ščiti in mehča.  Ta je zame. Za prijateljico pa Cocoa Butter Lip Balm, prav tako od Himalaya Herbals. Cena za oba (v akciji): 2,20€.

Essence Smokey eyes brush.  Cena 1,39€.

2 zimski čokoladici, ena z okusom pomaranče in karamele, druga z okusom kokosovih makronov. Cena okoli 1€.

Bralno lučko in kazalko sem kupila za darilo. Cene pa se ne spomnim.

Opravičujem se zaradi okoli obrnjene fotke. Na računalniku zgleda ok, tu pa jo obrne postrani. :-(

2 komentarja:

  1. Čokoladici izgledata yummy :)

    OdgovoriIzbriši
  2. dor nakup :) una lučka in kazalko so pa super cute ;)

    http://prettypurple92.weebly.com/

    OdgovoriIzbriši